30 Kasım 2017 Perşembe

Kırçıllı Gri Blazer İle İnce Gösteren Kombin


İnce gösteren kombin yapmak istiyorsanız şuna dikkat etmeniz gerekiyor beyler; giydiğiniz üst ve alt parçalar bölünmeyecek, bütün görünecek. Bu da renklerinin aynı veya birbirine çok yakın olmasını gerektirir. H & M 2017 erkek koleksiyonundan seçtiğim kırçıllı gri blazer kombininde olduğu gibi mesela.

Fotoğraftaki arkadaş tepeden tırnağa siyah giyinmiş ve üstüne gri bir ceket almış. İnce görünme mantığı gereği bu kıyafeti siyah ayakkabılarla tamamlamak gerekir. Biraz daha renkli bir görünüm mü istiyorsunuz? Bunun için renkli bir yaka mendili kullanabilir veya yine siyah renkli, hafif desenli bir kazak giyebilirsiniz. Ayakkabıyla pantolon yine düz siyah olsun, bu bedeninizin alt kısmını daha uzun ince göstermeye yarar. Bu tarzda ince gösteren kravatlı kombin yapmak için de siyah kazak yerine siyah gömlek giyip uygun bir kravat takabilirsiniz. Beymen 2017 kravat koleksiyonundan şöyle bir kravat olabilir mesela:


Veya Kravatkolik sitesindeki şu model: 


Böyle bir kombine uyacak daha bir sürü kravat bulunur, ben konuya renk katsın diye 2 tane örnek verdim size. 

İnce gösteren kombin yapmak için farklı renkler de kullanabilirsiniz, mesela siyahlara değil grilere bürünürsünüz de üstüne siyah, bej gibi renklerde bir blazer giyersiniz. Önemli olan renklerin aynı olması, bir de tercihen koyu olması. Koyu olduktan sonra yeşil de olur, mavi de mesela. 

Kıyafeti bölmemek ince görünmek için yapılması gereken en önemli stil detaylarından biridir. Diyelim ki siyah gömlek - kazak giydiniz, gömleği içinize soktunuz ve açık renkli, desenli falan bir kemer kullandınız - bu kemer kıyafeti böler, sizi daha kısa gösterir. Pantolonla ayakkabıyı aynı renkte giydiniz fakat çoraplarınız zıt renkte ve görünüyor (Kısa paçalı pantolonlarda bu olabilir), bu bile bacak boyunun daha kısa görünmesine yol açar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Desenli Açık Kahve Blazer Kombini

Pierre Cardin sayfalarında gördüğüm desenli açık kahve blazer ceket keten karışımlı kumaştan dikilmiş.