4 Aralık 2019 Çarşamba

Lacivert Kadife Takım Elbise ve Kombin Fikirleri

Bugün sizi Massimo Dutti sitesinde gördüğüm fitilsiz - pamuklu kumaştan dikilmiş lacivert kadife takım elbise ile tanıştırmak istiyorum sayın ziyaretçiler.




















Bu takım koyu mavi bir kazak ve koyu mavi botla kombinlenmiş, böylece ortaya neredeyse tepeden tırnağa lacivert erkek kombini gibi bir şey çıkmış. Bu ton sür ton erkek kombini güzel görünüyor ve özellikle ince görünmek isteyen erkekler için iyi bir alternatif teşkil ediyor. Baştan aşağıya aynı rengin tonlarında giyinmek insanı daha ince ve uzun gösterir. Fakat takıma biraz kontrast eklemek isteyenler için başka birkaç seçenek de takdim ediciim.



Şimdi takımın parçalarının linklerini vereyim:




Bunlar da kombinin diğer parçaları:




Gelelim bu takımla giyebileceğiniz başka alternatiflere. Takım elbise - balıkçı yaka kazak kombinlerini seviyorsanız ki bence doğru ayarlandıkları zaman gayet güzel olurlar koyu mavi kazak yerine kontrat renkte bir kazağı da tercih edebilirsiniz. Aşağıdaki kırık beyaz kazak gibi mesela. 



Ya da birbiriyle uyumlu başka bir kazak ve ayakkabı alternatifini tercih edebilirsiniz. Balıkçı yakalı kahverengi kazak ve kahverengi süet bot gibi. Kahverengi parçaların tonu çok fazla koyu olmazsa gayet güzel olur.


Kazak düz renk olmak zorunda değil tabii, desenli de olur. Buna bulunacağınız ortama göre karar vermeniz lazım. Düz kazak daha ağır, daha resmi bir hava verir ama ortam uygunsa desenli bir modeli de tercih edebilirsiniz. Hemington'ın kar desenli beyaz erkek kazak modeli gibi mesela. Balıkçı yakalı değil ama idare edin artık, birkaç yere baktım, bu renkte istediğim gibi bir şey bulamadım. 


Son olarak Koton'daki çizgi detaylı kahverengi kazak ile bir kombin önericem. Bu durumdaki yukarıdaki lacivert veya kahverengi botları ya da kazağın çizgisinin rengine uygun bir botu tercih edebilirsiniz. H & M'deki deve tüyü rengi süet bot gibi. 


Bunlar Da İlginizi Çekebilir:








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Desenli Açık Kahve Blazer Kombini

Pierre Cardin sayfalarında gördüğüm desenli açık kahve blazer ceket keten karışımlı kumaştan dikilmiş.