30 Kasım 2018 Cuma

Gri Blazer - Siyah Yelek - Siyah Pantolon



Yelekli kombin yapmayı seviyor musunuz bilmem ama bence bazen yapmalısınız; yelek erkek giyimini çeşitlendirmek için güzel bir parça.



















Yukarıdaki gri blazer - siyah yelek - siyah pantolon kombini gayet güzel görünüyor mesela. Ofis ortamında, iş toplantılarında rahatça giyilebilir. Böyle kravatlı bir kombin olmak zorunda da değil tabii, benzer bir kombini daha spor bir tarzda da yapabilirsiniz.



Üstteki gibi bir kombin yapmak isteyenler için sağdan soldan birkaç parça toparladım. Yukarıdaki klasik sivri yakalı, astarlı, arkadan tek yırtmaçlı ceket Zara'dan. Fiyatı 270 TL. Şuraya tıklayarak Zara erkek blazer modellerini görebilirsiniz. 


Üstteki slim fit kesim siyah yün yelek Massimo Dutti'de 379 TL. Markanın erkek yelek modelleri için şuraya tıklayabilirsiniz. 


Zara'nın siyah takım yeleğinin fiyatı ise 200 TL. Buraya tıklayarak Zara erkek yelek modellerini yerinde görebilirsiniz. 

Yazıya konu olan kombinde mavi beyaz çizgili, beyaz yakalı gömlek, siyah beyaz puantiyeli kravat ve şal desenli gri yaka mendili kullanılmış. Kravat olarak Zara'da şöyle bir şey buldum. Fiyatı 100 TL.


Zara kravat ve papyon modelleri için şuraya tıklayabilirsiniz. 

Desenli gri yaka mendili olarak da Kravatkolik sitesinin ürünlerinden birini takdim ediciim. Fiyatı 89 TL.


Sitedeki yaka mendillerini görmek için şuraya tıklayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Desenli Açık Kahve Blazer Kombini

Pierre Cardin sayfalarında gördüğüm desenli açık kahve blazer ceket keten karışımlı kumaştan dikilmiş.