10 Ekim 2018 Çarşamba

Neredeyse Ton Sür Ton Tarzı Erkek Kombini


Brunello Cucinelli sitesinde yukarıdaki kombini görene kadar, ton sür ton tarzı erkek kombini başlıklı bir yazı yazma fikri yoktu aklımda. Başlıkları genellikle şu renk ceket, bu renk pantolon falan tarzında atıyorum. Fakat birbirine yakın gri tonlarında parçalardan bu fotoğrafı görünce, bu da güzel bir başlık olabilir diye düşündüm.




















Yalnız, kemer ve ayakkabılar ton sür ton raconuna uymuyor bildiğim kadarıyla, onların da gri olması gerekirdi. En azından kemerin, çünkü kontrast rengiyle kıyafeti fena bölüyor. Başlığa "Neredeyse" kelimesini sonradan, bu sebeple ekledim zaten.




Kıyafet koyu gri gömlek, daha açık gri renkte yuvarlak yaka kazak, gri kaşmir kaban ve gri jean pantolondan oluşuyor gördüğünüz gibi. Aslında, bir tarafı da koyu bej rengi olan çift taraflı bir kaban bu. Bu fotoğrafta kombine bir de koyu bej rengi blazer eklenmiş. 


Kabanın diğer tarafı da şöyle:


Markanın sitesinden almadıktan sonra tam böyle bir kaban bulmanın kolay olmayacağını saymazsak, parçaları rahatça bulunabilecek bir kombin bu. 2018 erkek kaban modelleri arasında buna benzer şeyler bulabilirsiniz. Beymen'de şöyle bir model var mesela:


Bu da Zara'dan:


Gri kot pantolonun markası Mavi Jeans.


Bu model de LTB'den:


Son olarak da Defacto mağazalarından 2 adet dirsek yamalı gri erkek kazak takdim ediciim. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Desenli Açık Kahve Blazer Kombini

Pierre Cardin sayfalarında gördüğüm desenli açık kahve blazer ceket keten karışımlı kumaştan dikilmiş.