2 Ocak 2022 Pazar

Pötikareli Orta Kahve Kaban ile Günlük Kombin


Mango sayfalarında gördüğüm ve ziyaretçilerimize de göstermeye karar verdiğim pötikareli orta kahve kaban fermuar ve çıtçıt düğme kapamalı. Kabanın çıkarılabilir bir kapüşonu, 2 yanında fermuarlı cepleri ve yine fermuarlı iç cebi var.

Epeyce baktım ama içindeki yarım fermuarlı siyah kazaktan kalmamış fakat size siyah kazak mı yok yani, başka bir yerden de bulabilirsiniz veya hiç aramayabilirsiniz, büyük ihtimalle dolabınızda bu renkte kazak vardır. Pantolonu buldum ama, yanlardan cepli; elastik belli bir siyah worker pantolon bu. 









Yuvarlak uçlu, bağcıklı tırtıklı taban siyah spor ayakkabı da markanın sitesinden temin edilebilir.



Bu kabanla farklı kombinler de yapabilirsiniz tabii ki. Örneğin içine aşağıdaki yakası fermuarlı orta kahve kazak giyilebilir ki fotoğraflardaki bunun siyahı işte, ama kalmamış.


Veya bu fermuarlı bej hırka da olabilir. 


Siyah kazakla pantolonun altına onlarla kontrast yapan ve kabana uyan şöyle bir tırtıklı taban bej spor ayakkabı giyilebilir ki diğer iki kazak ve hırkayla da olur bunlar. Ayakkabının arkasına koyu mavi renkli bir bant koymuşlar, ben olsam koymazdım onu. 



Bu tonda ama böyle gereksiz bir detayı olmayan başka bir model de bakılabilir tabii. Zara'daki kum rengi spor ayakkabı gibi mesela. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Desenli Açık Kahve Blazer Kombini

Pierre Cardin sayfalarında gördüğüm desenli açık kahve blazer ceket keten karışımlı kumaştan dikilmiş.